Welkom bij het zakelijke portaal van Cycle Center

Welkom bij de vernieuwde website van Cycle Center tweewielerverhuur!

Wij zijn hét verhuurbedrijf voor fietsen, groenfietsen (electrofietsen), hybride fietsen, ATB's, Vespa's, scooters, steps, racefietsen en veel meer voor zowel consumenten als bedrijfsmatige afnemers in welke opzet dan ook. Het Cycle Center team bezorgd per jaar meer dan 50.000 huurfietsen op locatie door heel Nederland en België; zelfs door heel Europa. U mag verzekerd zijn van het allerbeste materiaal van bekende merken als Gazelle, Giant, Koga Miyata en Merida in de allerbeste staat van onderhoud. Uw tweewieler is nooit ouder dan 3 jaar.

Heeft u een mobiliteitsvraagstuk en weet u niet zeker of wij u van dienst kunnen zijn? Vraag gerust, we helpen u graag verder.

Fietsen of scooters voor uw dagevenement of bedrijfsvoorraad? Ons specialisme..

Wij nemen onze zaken graag serieus en specialiseren ons in oplossingen op maat voor bedrijven in het toerisme en de commerciële en overheidssector. Van grote dagevenementen tot lease-oplossingen voor langere termijn; bij ons bent u aan het juiste adres.

Hotels, pensions en overige bedrijven kunnen tegen een scherp tarief het hele jaar door beschikken over perfect onderhouden, eigentijdse fietsen. In overleg worden een aantal fietsen op locatie bezorgd, waarbij het hele jaar door ondersteuning en service van Cycle Center is inbegrepen. meer informatie vind u bij leaseoplossingen.


Cycle Center voert, ondersteund of/en werkt samen met de volgende initiatieven;